logo

Forum

20211123 Lista på medlemmar till Fuktsakkunniga i Sverige https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EQJIFNFPka9Ixbkew8f8693ru_a_rLajks1yc3HhmR4/edit?usp=sharing

20210701- Digital föreläsning 3: Väderskydd med Nikolaj Murikoff och Per Hammar från Layher
Länk till föreläsningsanteckningar, pdf: Länk
Länk till den SBUF-rapport som nämndes i föreläsningen: Länk
Tyvärr blev det tekniska problem vid inspelningen av föreläsningen, beklagar detta.
Andra intressanta aktuella länkar från chatten: Tre Vanliga Väderskydd – Layher, Föreskrivna Krav på Väderskydd – Layher

20210602- Digital föreläsning 2: Murverkskonstruktioner med Tomas Gustavsson, TG Konstruktioner
Länk till pdf: Länk
Länk till inspelning: Inspelningsfunktion är under rekonstruktion

20210507- Digital föreläsning 1: Om plåt med Billy Landgren, Aras Plåtkonsulter
Länk till anteckningar: Länk
Länk till inspelning: Inspelningsfunktion är under rekonstruktion

20200702
Det senaste förslaget på ny checklista för riskvärdering hittas i Forumet under 1-ByggaF –> 1.1 Förslag på förändring och tillägg i ByggaF –> Checklistor.
Länk direkt //Carl och Jörgen.

Forumtips och Information:
Namnge inte personer och projekt i onödan, det som är känt för dig kan vara känslig information för någon annan. Håll en trevlig och konstruktiv ton. Forumet omfattas av GDPR. Se under “Logga In/Registrera”.

Se till att ni när ni svarar någon, eller skapar en tråd – klickar i – “notify me of follow up replies via email”, precis under textboxen där ni skriver ett svar eller startar en tråd.I övrigt kan ni även bestämma vad ni vill få uppdateringar på genom att klicka subscribe på olika delar av forumet på den övre högra delen. Subscribe/unsubscribe.

Om ni väljer subscribe på en forumrubrik ex. “Övrigt” får ni notifikationer om det startas nya trådar under detta forum, för att få uppdateringar i de enskilda trådarna går ni in på dessa och trycker “subscribe” på de trådar ni önskar följa.